POLITIKA DOSTAVE ROBE

Nakon završetka procesa online kupovine, kreira se narudžbina i roba se rezerviše u magacinu.
Narudžbina se iz magacina odvaja i priprema za transport.
Za narudžbine pripremljene za transport do 15h radnog dana , šalje se zahtev službi za isporuku.

IZJAVA O KONVERZIJI VALUTE

Sva plaćanja će se vršiti u srpskoj valuti – dinarima (RSD). Iznos za koji će račun vaše kreditne kartice biti zadužen dobija se konverzijom cene u evrima u srpski dinar prema zvaničnom kursu Narodne banke Srbije. Prilikom zaduživanja vaše kreditne kartice, isti iznos se konvertuje u lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost blage razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

ROK ZA PLAĆANJE ROBE I ISPORUKU:

Isporuka se vrši kurirskom službom ili poštom u roku od 5 radnih dana od dana izvršenja uplate.
Ukoliko kupac ne izvrši uplatu za poručene artikle u roku od 7 radnih dana po dobijanju instrukcije, porudžbina će se smatrati nevažećom.

TROŠKOVI ISPORUKE ZA PODRUČJE REPUBLIKE SRBIJE:

Za područje Republike Srbije troškovi slanja regulisani su sledećim odlukama:

 

Za narudžbine u vrednosti većoj od 1.999 dinara kupci su oslobođeni troškova isporuke. Nakon izvršene uplate za knjige, knjige šaljemo Poštom (CC paketom). Sve pakete pakujemo pažljivo, a knjige štitimo zaštitnom folijom i kartonom. Ukoliko ipak želite slanje Postekspresom, potrebno je da to posebno naglasite u napomeni. U slučaju da kupac odabere slanje Postekspresom poštarina se plaća prema cenovniku Pošte, a plaćanje knjiga i poštarine u tom slučaju vrši se pouzećem.

Za narudžbine u vrednosti manjoj od 1.999 cena poštarine iznosi 350 dinara. Nakon kupovine bićete kontaktirani kako bismo se precizno dogovorili oko načina slanja. Standardna pošiljka šalje se kao CC paket i troškovi slanja iznose 350 dinara (uplata se vrši pre slanja). U slučaju da kupac želi slanje Postekspresom poštarina se plaća prema cenovniku Pošte, a plaćanje knjiga i poštarine u tom slučaju vrši se pouzećem.

Sve pakete pakujemo pažljivo, a knjige štitimo zaštitnom folijom i kartonom.

REKLAMACIJE U GARANTNOM ROKU

Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je – isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine.
Reklamacije slati na info@stalker.rs.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Close Korpa
Close Lista želja
Close
Edicije