POLITIKA DOSTAVE ROBE

Nakon završetka procesa online kupovine, kreira se narudžbina i roba se rezerviše u magacinu.
Narudžbina se iz magacina odvaja i priprema za transport.
Za narudžbine pripremljene za transport do 15h radnog dana , šalje se zahtev službi za isporuku.

IZJAVA O KONVERZIJI VALUTE

Sva plaćanja će se vršiti u srpskoj valuti – dinarima (RSD). Iznos za koji će račun vaše kreditne kartice biti zadužen dobija se konverzijom cene u evrima u srpski dinar prema zvaničnom kursu Narodne banke Srbije. Prilikom zaduživanja vaše kreditne kartice, isti iznos se konvertuje u lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost blage razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

ROK ZA PLAĆANJE ROBE I ISPORUKU:

Isporuka se vrši kurirskom službom ili poštom u roku od 5 radnih dana od dana izvršenja uplate.
Ukoliko kupac ne izvrši uplatu za poručene artikle u roku od 7 radnih dana po dobijanju instrukcije, porudžbina će se smatrati nevažećom.

TROŠKOVI ISPORUKE ZA PODRUČJE REPUBLIKE SRBIJE:

Za područje Republike Srbije troškovi su 200-350 dinara za narudžbine vrednosti do 2.000 dinara. Nakon kupovine bićete kontaktirani kako bismo se precizno dogovorili oko načina slanja. Slanje preporučene tiskovine košta 200 dinara (uplata se vrši pre slanja), dok slanje Postekspresom košta 350 dinara (Pošta obračunava i neki svoj dodatni trošak od pedesetak dinara) a plaćanje se u tom slučaju vrši pouzećem. Sve pakete pakujemo pažljivo, a knjige štitimo zaštitnom folijom i kartonom.

Za narudžbine preko 2.000 dinara kupci su oslobođeni troškova isporuke. Nakon izvršene uplate za knjige, pakete šaljemo Poštom. Sve pakete pakujemo pažljivo, a knjige štitimo zaštitnom folijom i kartonom. Ukoliko ipak želite da vam pošaljemo Postekspresom, potrebno je da to posebno naglasite. U tom slučaju poštarina se plaća i košta 350 dinara (Pošta obračunava i neki svoj dodatni trošak od pedesetak dinara) a plaćanje knjiga i poštarine se u tom slučaju vrši pouzećem.

REKLAMACIJE U GARANTNOM ROKU

Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je – isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine.
Reklamacije slati na info@stalker.rs.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Close Korpa
Close Lista želja
Close
Edicije